Om

En pysslig tjej med en underbar man och tre katter ute på landet mellan Mantorp & Skänninge mitt ute på östgötaslätten. Egentligen kommer jag från skåne (om ni någon gång hört mig och tycker att min östgötska låter lite exotisk), men är östgöte sedan 1999. Jag har pysslat sen jag var ca 8-10 år och scrappat sen våren 2007.


Jag är utbildad Ma/NO- samt musiklärare samt i ekonomi (admin och lön) men valde i november 2010 att satsa på att kombinera två saker jag är mycket duktig på - pyssla och utbilda. Därför startade jag Pysseldags, efter namnet på min pysselblogg som jag haft sen augusti 2007. 


Jag finns ute i närheten av Normlösa. Företaget finns i hemmet, som är mysigt och fullt av inspiration. Det är hos mig man bokar när man vill gå kurs eller vara med på pysselträff. Då bokar man in sig genom att klicka sig till hemsidan. Väl där klickar man på det datum man vill gå och bokar in sig. Sen är det klart.


Förutom kurser och aktiviteter designar jag mina egna textstämplar, samt är noga med att lyssna på vad kunderna vill ha för texter. Därför går det jättebra att komma med förslag. Är det sen dessutom så att texten kommer med som stämpel får den som tipsat en egen stämpel som tack för hjälpen. :) Det är många som kommer med sina förslag och jag är mycket glad över detta. Det är viktigt att ni som stämplar kommer med förslag. Annars vet vi ju inte vad det är ni vill ha.


Har du frågor eller undrar över något går det alltid jättebra att kontakta mig på ett eller annat sätt:
info@pysseldags.com
0702-61 47 31


Pysseldags
Organisationsnummer: 750630-4000
Normlösa Hjälmestad 1
59693 Skänninge
Telefonnummer 0702-614731

1 kommentar :

  1. Hej Ciza! Vill bara tacka igen för den fina vinsten. Har avänt båda hjärtana flitigt på sistone. Skickar en länk där du ser ett av korten jag gjort med det fyllda hjärtat. http://urascrap.blogspot.se/2015/02/cili-in-papers-februari-tavling.html

    Olyckligt nog lyckades jag klippa fel när jag sist skulle korrigera min montering så nu är det ett hack i ena sidan :( Så arg på mig själv!
    Men här var det ännu helt iallafall:) Tack igen! Kram Anna Uhras:)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!