12 jan. 2018

Alla Hjärtans Dag kort

Välkommen till ett Nytt år med nya kreativa äventyr med Pysseldags stämplar... 

Här kommer ett Alla Hjärtans Dag kort, där jag skapat lite 3D effekt endast med olika Distress Oxide inks samt lite färgstänk runt om. Stämplade först med Abandoned Coral, därefter flyttade jag stämpel lite och den här gången använde jag istället Candied Apple. Spejade med vatten...torkade och fönade pappret tort. Avslutade med Frayed Burlap fast endast på ytterkanterna av hjärtat samt krumelurerna utan att väta ned pappret något mer. Färgstänken fuktade jag med en bit hushållspapper med lite Frayed Burlap ink och vatten på, mycket lite ink - mestadels vatten. Jag använde min 
We R Memory Keepers Precision Press då jag stämplade hjärtat.  HJÄRTA LARGE FULLT


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!