1 dec. 2017

Maskulint Grattis Kort

Ett maskulint Grattis kort, där jag lekt med guldfolie, klistrigt embossing pulver och glue pad. Jag missade att vänta på att limmet skulle torka lite gjorde ornamentet i hörnet. Blev trots allt rätt bra..så kom jag ihåg att jag hade det där embossing pulvret och provade det till de små ornamenten. Det först försöket klantade jag till... det andra gick rätt bra, blev samman vintage look som det i hörnet. Övning ger färdighet som man säger och det är så SANT! 

Grattis texten har jag stämplat två gånger med två olika Distress Oxide samt den andra gången flyttade jag den lite åt sidan för att skapa en aura effekt. Avslutade med Nuvo glitter penna både på kaffe fläckarna och texten.   


Övrigt material: 

Vit cardstock (kortbas)
Mönstrat papper
Brads
Dies
Distans tejp
Guld cardstock 
Blått kardstock
Distress Ink
Svart gel penna 
Nuvo  jewel drops 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!