24 mars 2017

Vår Kort

Här kommer ett vår kort, med sång fåglar som sjunger in våren. Jag har spegelvänt stämpel med hjälp av min Gelli Plate. Den första genom att lägga pappret över det spegelvända motivet sedan använde jag min Samp-a-ma-jig för att placera de rättvända fåglarna på vardera sidan... Den sista spegelvända fågeln fick jag istället använda min Gelli Plate som en stor clear stämpel.
Om man vill spegelvända en stämpel så har jag inte hittat något bättre hjälp medel än Gelli Plate.


LYRA MED GRENAR OCH FÅGEL


De som är spegelvända har jag märkt upp med vita stjärnor. 


Vink of Stella clear glitter och glitter/guld och gel pennor (grön glittter,  guld och svart) samt Nuvo drops. 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!