29 jan. 2017

Do not judge my story...

 Jag använde två av mina Brusho sprayer (blandat till själv, vatten och Brusho kristaller) lila och gamboge (gul) tillsammans blir de brunt men bredvid varandra får de varandra komplimenterar de varandra. De var ett tag sedan jag gjorde denna, blev sjuk, eftersom mitt minne inte är så bra, så skall göra mitt bästa för att beskriva vad jag gjorde då jag skapade den här Art Journal sidan.

Jag började med tejpa fast det här akvarell pappret (Panduro) det är av dålig kvalitet så det bucklar sig otroligt mycket, Försökte att få till en jämn ram runt om med tejpen. Använde flera olika stenciler med de två olika sprayerna men även någon av de bruna Distress färgerna (alfabet stencilen). Vatten stänken valde jag att stämpla i en blålila färg, dessa är personliga stämplar som Pysseldags tagit fram till mig. Du finner en lista på alla Pysseldags gummistämplar som jag använd här nedan och som jag stämplade i svart och brunt. Övriga dekorationen är guldvingar, silverfärgade pappers paljetter, 3D tejp, lila- och gul Distress ink samt svart gel penna.


KAFFEFLÄCK (MINDRE)
KAFFEFLÄCK (STÖRRE)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!