3 dec. 2016

Så vackert det glimmar om snö & kristaller

Hej allihop!
Jag tänkte att jag skulle inspirera med ett lite mixed media-aktigt julkort idag.

Jag har använt mig av tre digitalastämplar från Pysseldags

Så vackert det glimmar om snö & kristaller

Snöflinga

Adventsvers

Siffror
Jepp jag har faktiskt gjort stämplingen i datorn, hur då tänker ni kanske då?
Jo, Pysseldags har massor med fina digitalastämplar och för att slippa klet och kladd med stämpelfärg så starta jag ett word-dokument och placerade ut några digitalastämplar lite här och där. Sedan skrev jag ut och färgade in pappret med vatten och brusho (färgpigment). Sedan har jag dekorerat med en tomte-die från Magnolia, några blommor med massa glitterlim på och snöflinge-die från LawnFawn. Sist av allt kladda jag på lite vit gesso.


Väldigt fiffigt sätt att använda digitalastämplar på. :)


Önskar du köpa stämpeln kontakta Ciza på info[a]pysseldags.se och märk mailet "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt. Länka gärna till det specifika inlägget för att göra det lätt att hitta rätt stämpel.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!