30 dec. 2016

Länge Leve Kärleken

Det blev ett kort där jag provade mina Polychromos pennorna som jag fick i Julklapp. Använde den här gången digitala stämplar, Ram  och Länge Leve Kärleken. Paperet som jag använder till mina Copic pennor var för tjockt för min skrivare, så jag provade med vanligt kopieringspapper och det funkade. Det blev lite skavanker då jag skulle limma det som jag inte gillade, så det blev till att dölja dem genom att vika och färga in vecken med Vintage photo (Distress Ink). Texten fyllde jag i med glitter, men som vanligt ville inte det visa sig i all sin glans på bilderna jag tog...  Limmade också dit några små utstansade hjärtan lite här och var.

Gott Nytt Pyssel År! Vi ses igen 2017

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!