24 dec. 2016

Julglädjen finner du inte under granen utan i ditt hjärta

God Jul!
Julafton tjohoo! Vad jag har väntat och längtat! Men barnen har nog längtat mest, det är så mysigt att se deras spända förväntningar inför julafton så som jag själv minns det från när jag var liten. <3
Dagens julkort som jag vill inspirera er med har en textstämpel med ett mycket viktigt budskap, något som jag verkligen tycker är helt rätt och blivit mycket viktigare sedan jag blev mamma för sex år sedan.Textstämpeln kommer från Pysseldags (hur du beställer ser du längre ner)

Julglädjen finner du inte under granen utan i ditt hjärta

och motivstämpeln kommer från SomeOddGirlFlickan är färglagd med copics:
Hud: E0000-000-00-21-11-04 R20-22-32
Hår: E50-51-55-57
Tröja: R27 E08-19 T5, G21-94-99

Från mig till er önskar jag er en lugn och fin jul och att ni mellan allt firande kanske hinner med lite pyssel <3 för inget varvar ner en som att sitta ner och skapa, inte för mig iallafall. :)

Önskar du köpa stämplar från Pysseldags kontakta Ciza på info[a]pysseldags.se och märk mailet "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt. Länka gärna till det specifika inlägget för att göra det lätt att hitta rätt stämpel.

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!