19 nov. 2016

Julkollage

Hej!
En vecka kvar till första advent. Här hemma har snön som låg så vackert försvunnit :( men har man inte ljus ute får man ha ljus inne så jag har redan börjat julpynta. :D Har man ett stort hus får man börja i tid ;).

Förra veckan var jag på Grästorpsmaran, där träffade jag fina och fantastiska Ciza (ägare av Pysseldags). Även om vi inte prata med varandra så mycket så var det ändå så roligt att träffas och byta några ord. <3
På Scrapmaran gjorde jag denna Layout till en utmaning. Utmaningen var att göra en Layout där det tydligt skulle synas att det var jultema, det skulle finnas med något rött, bling, washitejp och stjärna.


Jag har använt mig av

Julkollage

stämpel från Pysseldags och stämplat lite här och var. Stämpeln mäter ca 10*10 cm men jag använde bara en liten del där det stod med lite större bokstäver 'Jul'


Jag har använt mig av papper från lite olika märken bland annat OctoberAfternoon och Inkido.
Den söta tomten är en die från Magnolia.


Pojken som är cencurerad på fotot är min minsting Adam som på fotot är 7,5 månad. Så fotot är tre år gammalt snart, tänk vad tiden går...Önskar du köpa stämpeln kontakta Ciza på info[a]pysseldags.se och märk mailet "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt. Länka gärna till det specifika inlägget för att göra det lätt att hitta rätt stämpel.

Ha det bäst <3

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!