28 okt. 2016

Mus i fickan + Musiktag

Luftade mina copic pennor, så det blev en digi-stämpel. Jag skrev ut den  för länge sedan... men den har varit försvunnen fram tills nu. Jag och copic/promarkers är inte de bästa vänner, men jag gör mina staplande försök då och då. Upplever inte samma frihet och glädje som när jag använde mina W&N akvarellfärger, med dem kan jag blanda vilken färg jag vill med ett få antal primära färger...  Här var jag orolig att färgen inte skulle räcka till hela fickan så därför gjorde jag den två färgad = 4 olika nyanser av blått. 

Tagen såg ut så här då jag fick den i en vinst, så jag vet inte om den är inköpt så. Lite utstansade fjärilar, blommor, blader, doodling, Wink of Stella (glitter och silverglitter), Wink of Luna(guld och koppar) och ett snöre så var kortet färdig dekorerat 

  Om du är ni intresserade av att köpa stämplar från Pysseldags så skicka ett mail till Ciza, info[a]pysseldags.se och märk "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!