21 sep. 2016

Resistteknik i all enkelhet

Dagens överraskning är ett kort i intensivt blått med en vit fjäril. Hur jag gjorde? Det är SÅ enkelt! Jag valde en stämpel (svåraste steget) och stämplade och embossade med vitt pulver på en vit kortbas. Sedan valde jag en distressdyna i intensivt blått (salty ocean) och färgade in kortbasen. Jag utgick från mitten och arbetade med min distress tool i cirkelrörelser utåt, så att färgen tonade ut sig (eller vad man säger). Man kan ju välja att sluta där, eller så kan man fortsätta med dekorationer, stämplade texter och annat kul.


Jag valde att inte krångla till det, utan stämplade min hälsning "för långt borta för en kram" under fjärilen, sedan satte jag dit en stor vacker blomma och några få pärlor.


Tack för idag och kom ihåg att om du vill beställa textstämpeln "för långt borta för en kram" ska du göra så här:
Om du är intresserad av att köpa stämplar från Pysseldags så skicka
ett mail till Ciza, info[a]pysseldags.se och märk
 mailet "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!