28 sep. 2016

One layer-kort med mycket färg

One layer, vadå ett lager? Jo, inget lager-på-lager-tänk á la shabby chic, utan allt direkt på kortbasen, utan något som behöver limmas eller tejpas! Min kortbas fick först nya färger, jag valde en blå och en rosa glimmer mist och sedan stänkte jag med svart ovanpå, när jag torkat de första två med värmepistolen.


Nästa steg var att välja motiv. Jag valde en luftballong och en moln-stämpel ur mina gömmor och stämplade med svart dyna. Tjoff tjoff, klart! Texten Att resa betyder att nå ett mål, att vandra betyder att vara på väg passar ju perfekt till ballongen och fick vara den avslutande detaljen på mitt kort.Tack för idag och kom ihåg att om du vill beställa textstämpeln "Att resa betyder att nå ett mål, att vandra betyder att vara på väg" ska du göra så här:

Om du är intresserad av att köpa stämplar från Pysseldags så skicka
ett mail till Ciza, info[a]pysseldags.se och märk
 mailet "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!