13 aug. 2016

Hashtag ord

Hej!
Jag är tillbaka för att inspirera :D. Webbshopen finns inte längre men Ciza har fortfarande kvar stämplar så vet du med dig att du vill köpa något så tveka inte att höra av dig till henne :).


Till mitt första inlägg så här efter sommaren har jag en LO på min yngste son Adam från när vi semestrade i Härjedalen 2014.
Jag har använt mig av Hashtag orden på svenska och valt ut två passande.Pappren är olika PL-kort från diverse märken.Är ni intresserade av att köpa stämplar skriv till Ciza på info[a]pysseldags.se och märk mailet "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt. :)

Missa inte att gilla Pysseldags facebooksida och/eller instagram för mer inspiration.

Kram <3Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!