26 aug. 2016

Do not regret growing older it is a privilege denied to many

Jag har gjort en ny sida till min citat Art journal från Panduro (ett riktigt dåligt akvarell pappren, inget jag kan rekommendera). Provade att tejpa och sträcka pappret, men det funkade inte heller så jag fick trimma bort det värsta bucklorna och limma ned det på en ny sida. Bakgrunden är akvarell färger som jag försökte göra wet and wet teknik - det funkade inte så bra. Värdelöst papper som måste behandlas med gesso för att vara skall kunna göra något med det. Nu var pärmen och sidorna på REA...men det är ett inköp som jag ångrar. Hur som helst så har jag köpte det - så skall det användas annars är det slöseri med både pengar men även jordens resurser. 

För att inte bläcket (Indian Ink) skulle blöda ut så att det inte skulle gå att se vad jag skrivit så använda jag mat gel medium. Citatet hittade jag på Pinterest "Do not regret growing older it is a privilege denied to many" Textade med en dip penna och ett stift som heter Leonardt TAPE 1½ men även serpentin krumelurerna, inramningen och de lodräta strecken. 


Pysseldags gummi stämplar som jag använde:
Harpa med fågel och klockaOm du är ni intresserade av att köpa stämplar från Pysseldags så skicka
ett mail till Ciza, info[a]pysseldags.se och märk

 mailet "Jag vill handla" så hon ser beställningen tydligt.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!