4 juni 2016

Förändringarnas tid är här

Igår lade vi webshoppen i vila. Där kommer den att ligga ifall att vi känner att behovet är så stort att det lönar sig att öppna den igen.

Dock kommer Pysseldags att finnas kvar. Vi ska ingenstans. Vi kommer att fortsätta med personliga stämplar som vanligt. Och man har möjlighet att handla både gummi- och digitala stämplar, men hanteringen kommer att ta lite längre tid.
Möjlighet att betala med Klarna försvinner dock, men att kunna betala med Swish finns.

Är ni intresserade av att handla något är det lättast att maila till info[a]pysseldags.se med rubriken "Jag vill handla". Då ser vi mailet lätt.

I och med detta med webshoppen har flertalet i designteamet känt att det är dags att gå vidare.
Jag är superglad för alla helt underbara alster och all inspiration som flödat här.
Men denna blogg kommer inte att stanna av. Nej då. Det kommer att bjudas på inspiration lite då och då och även om och när det kommer nyheter. För Ciza kommer inte att sluta designa saker.

Man kommer även att kunna fortsätta gå kurser. De kurser vi erbjuder är färgläggning med Copics samt handstilskurs. Är man intresserad av att gå någon av dessa, hittar man mer info här. Priset är 350:-/kurs. Samma mailadress gäller, men välj istället att skriva "Jag vill gå kurs".

Fb-sidan fortsätter att finnas som ytterligare en kanal för info. Och sedan finns inspirationsgruppen också där alla som gjort alster med våra produkter hemskt gärna får visa upp och länka.

Gör ni annars alster och lägger upp på t ex Instagram, tagga gärna med #pysseldagsstämplar, så ser vi lätt när vi söker.

Till sist vill vi tacka Carina, Erica, Jessica och Marie H  för en underbar tid med fantastiska alster och inspiraton! Det har varit underbart att ha med er! <3

Anna, Therese och Marie C kommer att ev ha lite sommarlov men kommer att komma tillbaka och inspirera oss. Och Ciza kommer nog inte heller att kunna låta bli heller. ;)

Ha en underbar sommar allihop!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!