1 maj 2016

Välkommen lilla mirakel!

Idag ska jag visa upp ett riktigt gulligt babykort jag gjort. Den lilla flickan som nyss kommit till världen skulle ju så klart ha ett kort och jag utmanas ju av att skapa i rosa. Så jag plockade fram mina block från Maja design och valde några pastelliga papper. I mina gömmor hittade jag en vintagebild på en liten flicka som passade perfekt!Jag flyttade runt på mina papper några gånger innan jag hittade en layout som jag fastnade för. Jag vill ju gärna att det ska vara extra bra när det är ett beställningskort... Till slut var jag nöjd och kunde sätta fast alla lager. Jag stämplade Välkommen med embossingdyna och embossade med platinum-pulver. I ett inlägg lite längre fram kommer jag att förklara mer om embossing, vad man kan ha det till och varför det nästan är som trolleri.

Tack för att du klickade dig hit idag, kom snart tillbaka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!