29 maj 2016

Studentens lyckliga dag

Studenttiden närmar sig med stormsteg! I Örebro, där jag bor, har studenterna varit på bal på slottet och fått ha sina vita mössor på sig redan. Snart är det examen och studentflaken kommer att åka i kortege genom stan.


Jag har gjort ett kort till en student. Det är speciellt med studentkort, de ska liksom följa ett speciellt mönster. Jag försöker göra så neutrala kort som möjligt, med blått och gult och minst en studentmössa. Årets kort är inspirerat av en scrappare som är fena på att göra CAS-kort - Tettiz!För att ge mitt kort struktur har jag byggt lager av svart och vit cardstock. Det blå-gula pappret (som kommer från Authentique) har jag satt överst och underst. Det håller liksom ihop kortet. Jag har ritat ramar på de vita lagren med en svart penna, de kändes liksom nakna utan något alls. Textstämpeln är en digital stämpel (finns som gummistämpel här) som jag skrivit ut på 4CC-papper och stansat ut till en vimpel. Jag har dekorerat med några blommor och den obligatoriska studentmössan.

Tack för att du tittade in idag, ha en fortsatt fin söndag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!