8 maj 2016

Mors dag - uppvakta en mamma

Oavsett om det är din egen mamma eller någon annans - uppvakta en mamma på mors dag! Kanske tycker du att en viss mamma har gjort något alldeles särskilt, eller så vill du bara passa på att vara extra kärleksfull mot en vanlig mamma - och vad är väl bättre än ett handgjort kort?Jag har valt att göra ett lite mindre kort, som går i ett vanligt kuvert (4 x 5,5 tum) och som utmanar mig för att det är ett annat format än det jag brukar välja. Mina mönsterpapper kommer från en gammal BoBunny-kollektion och jag gillar verkligen de starka, mörka färgerna. Jag har färgat in alla kanter med svart distress ink och så har jag dekorerat med lite blommor och några trädekorationer som jag tyckte passade. Det är så mycket mönster på pappret så jag ville inte att det skulle bli för plottrigt. Stämpeln Om mammor var blommor skulle jag plocka dig är så fin och passar bra så här på våren.

Tack för att du tittade in! Kom snart tillbaka för mer inspiration!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!