2 maj 2016

Gäst-DT i bloggen idag!

Sköna maj välkommen!

Vilken underbar tid vi har nu när det är ljusare för varje dag och en spirande grönska i hela vårt land. Idag presenterar jag en kortmakare från Örnsköldsvik som heter Kicki Björck. Hon skapar kort i alla möjliga stilar och har huvudet fullt av idéer!

På de fyra kort som visas idag har hon använt Pysseldags stämplar med olika små djur. Först ut är ett kort med lilla grisen.Kicki har använt sig av en Quickutz die för att skapa kortbasen och har sedan vänt den snett. Kanterna har hon använt cat eye chalk i färgen Chestnut roan för att göra dem mörka. Resultatet är ett ljuvligt rosa kort med spets och mönstrade papper i pastellfärger. Motivet är målat med promarker.


Kort nummer två är ett kort med den lilla musen med ballong. Här har Kicki använt dies från Cottage cutz - ballonger samt från Lalalandcraft - vimplar.  Sugrör och knappar i grått och orange lyser upp snyggt mot de blå färgerna på kortet. Motiv färglagt med promarker. På ballongen har Kicki använt Glossy accent för att få den att se 3D ut - så fiffigt!

Sedan kommer två gulliga kort som är i traditionella färger, rosa för flicka och blått för pojke. På båda korten har Kicki använt den lilla kaninen. Korten är tänkta till nyfödda bebisar.Tags och mönstrade papper kommer från First Edition paper, Cavania. Blommor från Prima. Die bakom motivet är en Spellbinder. Även här färglagt med Promarkerpennor.


Det sista kortet har papper från samma ställe samt samma die bakom kaninen. Kortet går i ljusblå somriga toner. Även här är kanterna chalkade med cat eye chalk.

Med önskan om en underbar vårvecka till er alla!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!