28 maj 2016

Bazinga!

Dr Sheldon Coopers catch phrase från The Big Bang Theory har fått pryda dessa kort.
För att få färgexplosionen har jag använt mig av Brusho pigment och vatten. :)
Jag har sprutat vatten på ett teflon underlag och sedan duttat på lite brusho. Blandat till en passande färg och sedan plockat upp färgen med ett overhead liknande papper och sedan pressat ner det på mitt släta papper. När jag var nöjd med färgen tog jag en annan nyans av färgen och fortsatte som innan tills jag blev nöjd.
Jag lät färgen torka, sedan stämplade jag texten 'Bazinga!' och några motivstämplar.
Fäste sedan på en kortstomme och så var det klart :D.

Tack för mig, nu tar jag sommarlov! :D
Hoppas ni får en fin sommar med mycket sol och många pysselstunder <3.
Kram!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!