9 apr. 2016

Thereses första inlägg

Hejsan!
Idag är det min allra första blogg dag här på Pysseldags <3. Jag blev otroligt stolt och glad när ett meddelande plinga till i mobilen och Ciza berättade att hon ville ha mig i sitt team. Dansade runt i eufori hela den kvällen för en vecka sedan, haha.
Till mitt allra första inlägg tänkte jag visa dom alstren jag gjorde till dt-ansökan. Massor med blider nu så håll tillgodo :)

Den första jag visar är ett kort med mina två absoluta favorit stämplar och detta kortet visar vilken stil jag har på mina alster.
Motivstämpeln är från MoManning och textstämpel 'Snöflingor är vinterns fjärilar' från webbutiken.
Tyvärr har jag tappat bort vilka copicpennor jag använde till älvan :/.

 Jag har stämplat texten på vellum och sedan värme embossat med sliverembossing

Banden döljer en lite tag, där kan man skriva en liten hälsning om man vill :)


Mitt andra bidrag till ansökan blev en LO som inte är i en säker zon för mig. Art journaling. Jag har en bok här hemma som jag har börjat kladda lite smått i men det föll mig inte i smaken. Men denna Layouten blev jag toknöjd med.


Jag hade ett foto på Anton som jag hade gjort om i ett program i mobilen och äntligen fick jag användning för det.
Jag började med att riva tidningpapper och limma fast lite här och där på ett cardstock.
Sedan kladda jag med lite gesso blandat i vatten.
Jag fäste fotot och började skissa upp trädkronor från stammarna som syntes på kortet. Sedan rev jag ut stammar och lövkronor av papper som jag hade i min spillåda.
Sedan kladda jag med vit gesso blandat med blå akrylfärg för att göra himmel och grönt för trädkronorna och gräset.
Med lite gesso kladda jag fast cheesecloth längst ner på fotot.  Några platta blommor, rubons och vimplar dekorerade jag lite smått med.


På vimpeln dekorerade jag med den digitalstämpeln 'Kom ihåg livets små detaljer'.
Till sist skrev jag två sommartexter som jag gillar runt om trädkronorna för att rama in och tog även en svart penna och målade konturer på träden och vimpeln.


Jag är väldigt nöjd med denna layouten i artjournal stil. Fotot har en stor del av det men även trädkronorna, jag fick ett så otroligt fint landskap.


Den sista delen i DT-ansökan var att använda stämplar på något annorlunda vis och för mig var det inga problem att komma på vad :P. Jag dekorerar ganska många blockljus och då passade det himla bra att göra en med en 'Tupp' på lagom till påsk. :DJag har skrivit ut tuppen på ett ljuspapper och sedan färglagt med copics för att sedan fästa det på mitt batteri-blockljus.
Tuppen är färglagd med följande copics
E35-33-31-30
E57-55-53-51
B97-95-93-91
YG67-63-61


Det var allt för mig denna gången :). Vill du läsa lite om vem jag är gå in under fliken Dt-pysslare högst upp på bloggen och leta upp mig. :D
Lördagar kommer vara min dag här på bloggen, hoppas vi syns här nästa vecka igen <3
Kram

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!