29 apr. 2016

Scrappa om dig själv

Vissa tycker att det kan vara svårt att göra layouter om sig själv - eller till och med bara att vara med på foton - och det tycker jag är jätteviktigt att få med ibland alla minnen som vi skapar. Oavsett om det gäller layouter eller om du håller på med pocket scrapbooking. 

Idag visar jag hur jag har gjort en layout om mig själv genom att göra lite olika listor på saker och ting som jag gillar och gör. Jag har använt mig av flera digitala stämplar från Pysseldags och skrivit min journaling direkt i Photoshop (funkar jättebra att göra i ett worddokument) och sedan bara skrivit ut dom samt ett foto på mig själv:


Sedan började det roliga med att få ihop allt till en layout. Jag försökte få med färger och saker som jag gillar och här har ni slutresultatet:


Här har ni alla stämplar som jag har använt från Pysseldags:

Ha en riktigt trevlig helg!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!