1 apr. 2016

Katter på hjärnan

Den senaste tiden har det varit mycket med vår katt här hemma och det i sin tur har lett till att jag har fått katter på hjärnan....så då fick det bli ett kort med en katt på denna veckan:Jag bara älskar ansiktsuttrycket på kattstämpeln som du hittar HÄR  (snart i alla fall) och dessutom passar den perfekt till textstämpeln som du hittar HÄR. Min vana trogen har jag färglagt med ProMarkers. Det mönstrade pappret och washitejpen är från Panduro.

När du ändå besöker shoppen för att titta på stämplarna som jag har använt tycker jag att du ska passa på att fynda i den fantastiska rean som pågår just NU!

Ha en underbar helg!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!