28 apr. 2016

Förändringarnas tid är inne

Fr o m måndag 2/5 kommer det att se annorlunda ut för Pysseldags.
Ciza har fått ett jobb på heltid och börjar den 2/5.

Nu är det nog många som undrar hur det blir med Pysseldags. 
Företaget kommer att finnas kvar men med tiden kommer ändringar att göras.

Webshoppen kommer att vara öppen och möjlighet att beställa stämplar finns t o m torsdagen den 2/6. Leveranstiden kommer att bli lite förlängd eftersom vi kommer att få packa och posta på kvällar och vi hoppas att förståelse och tålamod finns för det.
Efter den 2/6  får man kontakta mig med lista om man vill beställa stämplar. Personliga stämplar kommer jag att fortsätta med. Jag kommer att göra om bloggen en del och ha en sida där som visar aktuella personliga stämplar.

Det kommer fortsätta finnas möjlighet att boka kurs för handstil och färgläggning av Copics. Info för det kommer även det att finnas på bloggen.

Denna förändring innebär att jag inte kommer att åka ut mer med företaget på träffar och mässor, men jag kommer förhoppningsvis att orka åka själv på ett annat sätt än jag orkat nu det senaste halvåret.

Beslutet känns rätt och bra. Mina underbara DT-tjejer är meddelade och jag har full stöttning därifrån.
Personligen kommer jag fortsätta att skapa när jag har tid och ork. Jag har alldeles för mycket inspiration och skaparglädje för att sluta. Jag kommer heller inte att sluta göra textstämplar, men det blir nog mer för min egen användning.

I o m att jag inte kommer att förnya webshoppen innebär detta då också att det är NU, för de som vill, det gäller att passa på att handla Pysseldags stämplar. 
Jag kommer inte att trycka upp nya. 
Jag kommer troligen inte att sänka priserna mer och mer ju nämre stängdatumet kommer heller, så det är inte lönt att vänta. Är det någon stämpel ni vill ha, passa på att köpa.
OBS! Lagersaldot kan vara fel ibland. Via Klarna kan jag redigera detta smidigt. Annars kan jag tyvärr inte det. För snabbare hantering, väl annat än BG eftersom vi tidigast ser inbetalning dagen efter, efter kl 16.00.

Fram t o m den 2/6 bloggar alla som vanligt och visar inspiration med våra stämplar. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!