7 apr. 2016

Carpe Diem

Torsdag och min tur att blogga. Var snart 3 år sen vi gifte oss men först nu har jag börjat ta tag i vårt bröllopsalbum på allvar. Jag har valt ett ljusrosa skinnalbum som jag blandar dels med PL sidor och dels layouter. Idag visar jag en layout men som saknar själva fotot ( har inte hunnit printa ut dom än)

Tyckte denna söta stämpel passade så bra till det fotot jag planerat. Jag har skrivit ut den som en digital stämpel på vit cardstock. Har sedan chalkat den med ljusrosa runtom och även på.

Denna stämpel finns även som gummistämpel här.


Nedan ser ni layouten i sin helhet.
Dels har jag rivit en del papper för att få en lite mer sliten look. Sen har min Silhouette Cameo fått jobba lite. Med den har jag skurit ut dels vimplar och ramen som sedan fotot kommer att komma i. 
Lite blommor och bling i pastelliga färger. 


Ha en skön vecka!!!!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!