24 apr. 2016

Bröllopskort med marint tema

Jag fick en beställning på ett bröllopskort där de blivande makarna är dykare båda två. När jag fick höra det började jag bläddra bland mina stämplar för att se om jag hade något på dykartema, men det var dåligt med det. Däremot hade jag ett snyggt papper från Graphic 45 med vackra tropiska fiskar på. Tillsammans med ett vitt sidenband, blommor och lite vita spröt blev det en bra bas för mitt kort. Jag byggde mina lager med vit cardstock mellan för att det skulle bli mera känsla av höjd på kortet.I shoppen finns många fina texter som passar till bröllopskort. Jag valde Steget är taget, löftet är givet - Glädje för dagen, lycka för livet. Den passar bra till just det här kortet eftersom jag inte hade något annat motiv utan kunde låta texten ta mycket plats. Jag skrev ut textstämpeln på 4CC-papper och stansade ut en kant med en Martha Stewart-stans.

Tack för att du tittade in! Nästa vecka bjuder jag på baby-kort, välkommen åter!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!