2 mars 2016

Spring is in the air

God morgon på er!

Ciza här igen som hoppar in för Marie.

Igår var det ju 1:a mars. I östergötland, där jag bor, var det helt underbart väder. Solen sken och trots vitt på marken var det en underbar dag och man kunde skönja våren.
Detta fantastiska väder inspirerade mig till kortet jag ska visa idag. :)

Det är fyllt med färg, glädje och värme, precis som våren är, även om den inte är hos oss överallt i vårt avlånga land än.


Allra först stämplade jag snöflingor lite här och var på ett 4cc-papper med ljusblå Mementodyna.
Jag har bigat rader först och mätt med stämpeln hur höga raderna behövde vara. Sedan har jag använt lycka från setet svenska hashtags och stämplat lite godtyckligt här och var med olika Mementofärger. Efter det har jag bigat vertikalt för att få känsla av tegelstenar mellan orden på varje rad.
Jag har använt en die-cut som jag fått i ett brev av DT-Erica. Under den sitter det 3D-kuddar för att få upp det lite från bakgrunden. Sedan har jag stansat ut 4cc-papper och stämplat Spring is in the air på det och klistrat på min diecut. Det är såklart stämplat även där med Mementodynor.

Idag är det grått och trist, men det gör inget för jag blir varm och glad när jag tittar på det färgglada kortet. :)

Tack för titten. Lämna gärna en liten hälsning att du varit här och vad du tyckte.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!