6 mars 2016

Spray och gesso - härliga effekter

Idag vill jag visa ett kort som jag gjorde igår på en scrapträff. Vi hade tema "klet och kladd" och under hela träffen höll vi på med gesso, stains, spray, akrylfärg och andra kladdiga färger. Superkul!


Jag har dekorerat en vit kortbas på 15x15 cm. Jag började med att spraya med en illgrön färg och torka det med min embossingfön. Sedan lade jag på en mask med stjärnor och målade med svart gesso genom masken, så att de båda mönstren liksom blir överlappande.


När gesson torkat (jag torkade den inte med fönen, för jag har en tendens att få gesson att bubbla av värmen då) började jag fundera på hur jag skulle dekorera för att få ihop mitt kort. Jag valde ett litet wellpapp-moln som jag satte på 3D-kuddar och ett flygplansgem som jag fäste på molnet. Några gröna blingstenar fick också vara med. Stämpeln Att resa betyder att nå ett mål, att vandra betyder att vara på väg finns som gummistämpel i webbshoppen.

Färg, spray och annat "kladd" är ett kul sätt att göra korten ännu mer unika. Prova du också!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!