7 mars 2016

Sök DT hos Pysseldags

Eftersom Johanna avslutat sitt DT-skap hos oss behöver vi nu 1-2 personer. Den andra ska ev ersätta Ciza eller i allafall komplettera henne.

Uppdraget som DT sträcker sig från snarast till 1/2-2017

Ansökningstiden är fr o m nu t o m 31/3-2016.

Egenskaper:
 • Du ska älska att använda stämplar. :)
 • Du har helst en aktiv blogg där du uppdaterar regelbundet, minst ett par gånger i veckan samt att vi gärna ser att du har Instagram då vi har ett konto där man lägger in sitt alster samt gärna delar på sitt eget konto. Men egen blogg är inget krav.
 • Du har en bloggdag i Pysseldags blogg där du skriver varje vecka. Inläggen du gör hos Pysseldags får du även gärna blogga om i din privata blogg. OBS! Det ska inte vara att man ska se fler bilder i din privata blogg än i Pysseldagsbloggen utan snarare så att du har färre bilder i så fall i din privata eller samma antal bilder. 
 • Ibland kommer det teman, ibland utmaningar. Det kan bli med stämplar eller i en stil du inte är van vid. Det är bara att göra ditt bästa då du har ett uppdrag för ett företag och ditt uppdrag är att göra reklam för det. Du ska kunna arbeta lika bra med digitala stämplar som med gummistämplar.
 • I inläggen ska man alltid länka till de produkter man använt hos Pysseldags. Inläggen ska vara trevligt och korrekt skrivna. Inga andras textstämplar får användas, bara texter från PD (Pysseldags). Dock får andra motivstämplar användas. Märket på annat material kan med fördel stå med, dock ingen info om var den är köpt. Tillvägagångssätt för alstret är viktigt så att nybörjare och andra kan hänga med. Och vi länkar alltid till direkt till våra produkter i webshoppen.
 • Du ska ha Facebook samt vara aktiv där så att du kan skriva i Pysseldags facebookgrupp ”Pysseldags” och även där länka till bloggen att du gjort inlägg samma dag som ditt inlägg publiceras i bloggen. Ni som är med iPysselgrupper på FB ska helst länka där med samt på Instagram.
 • Cirka en gång i halvåret har vi DT-träff. Datumen kommer i god tid och det är viktigt att man försöker gå på dessa träffar, där vi planerar, inspirerar och pysslar tillsammans. OM man inte kan närvara fysiskt är det viktigt att man kan vara med på Skype.
 • Du ska kontinuerligt (minst några gånger i veckan) gå in på Pysseldags interna Facebooksida och vara delaktig i information och där du själv kan säga vad du tycker om saker och ting och komma med förslag. Dina åsikter är viktiga och säger du inget antar jag att du håller med och då kan man inte komma i långt efterhand och tycka saker. Ärlighet och uppriktighet är viktigt för mig!
 • Du ska vara varierad i det du pysslar, använda olika stilar på alster samt pyssla kort, LO’s och alter. Detta då vi vill ha en varierande och inspirerande blogg. Sen är det klart att du ska sätta din egen prägel på det du gör, men bered dig på att få utmaningar då och då. Vi söker framför allt ni som vågar använda stämplar på olika och annorlunda sätt. Som tänker utanför boxen. Som vågar visa tekniker, gärna med stämpling både gällande digitala och gummi, men även andra tekniker också.
 • Så du får inte vara rädd för utmaningar och våga dig utanför din trygghetszon. :)
 • Egenskaper som initiativrik och idéspruta är stora plus.
 • Alsterna behöver förstås inte vara proffsfotograferade, men ett snyggt och vältaget foto är så klart att föredra då du ska representera ett företag. Dessa bilder kommer även att läggas upp i webshoppen vid tillhörande produkt.
 • Ett nytaget ansiktsfoto ska skickas med, som, om du kommer med, kommer att användas till en banner - den ska alltid användas när man skriver något på bloggen eller i något forum där man representerar eller vill visa att man tillhör Pysseldags. Den ska även ligga i din egen blogg i sidebaren med länk till Pysseldags. Men fotot är även för att få ett ansikte till din presentation. :)
 • Man får gärna vara inspiratör hos andra men göra lika mycket reklam för Pysseldags som för de andra uppdragen.
 • Du ska kunna skriva bra både på svenska och engelska då vi kommer att försöka nå ut till en större krets.
 • Vi ser gärna att du tipsar om Pysseldags produkter när folk frågar om saker här och var.
 • Du måste ha tillgång till skrivare och kunna skriva ut digitala stämplar då det är framför allt detta du kommer att arbeta med.
 • Du måste inte kunna eller vilja färglägga motiv. Det är inget krav.
     Vad du får som DT:
 • Du har som DT alltid en viss rabatt på Pysseldags sortiment. Detta fixas av Ciza i webshoppen efter antagning.
 • Du får DT-paket via mail med stämplar som ska användas. Innehållet i DT-paketen kan variera väldigt beroende på vad Pysseldags har inne och releaser. 
 • Du behåller alla dina alster själv och får göra vad du vill med det efter att du bloggat dem. 
 • Du blir delaktig i ett härligt och kreativt gäng där vi har jättekul! :)
 • Du ses av väldigt många både på bloggen, facebook och instagram.
 • Du får en personlig handgjort av-stämpel i gummi av Pysseldags
 • En fin banner/knapp att ha på din egen blogg samt en som du använder längst ner i dina inlägg

Det kan låta så väldigt många egenskaper som man ska besitta, men faktum är att jag bara är extra tydlig så att inga frågetecken uppstår. Så bli inte avskräckta utan skapa på! :)


Hur gör jag för att söka då?

* Gör ett kort, en LO och ett valfritt alster (PL-kort, alter, mixed media eller annat - dock ej kort eller LO).
OBS! Endast Pysseldags stämplar (digitala och/eller gummi spelar ingen roll) får användas så vi får se vad du kan göra av just våra produkter.
* En av sakerna ska vara i din stil, en av sakerna ska vara i en annan stil som inte är din favoritstil. Den sista ska du visa ett annorlunda sätt att använda stämplar på. OBS! Du måste vara beredd att våga utmana dig själv. 
* Du ska i din ansökan berätta lite om dig själv och om dina alster som du skickat in samt länka till din blogg och Instagram (om du har en) så jag får se tidigare alster.

Vi hoppas vi får in många ansökningar. Friskt vågat, hälften vunnet. :)
Skicka din ansökan till info[a]pysseldags.se med rubrik DTansökan.
Ju snarare desto bättre är det att vi får din ansökan.

Välkomna! :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!