31 mars 2016

PLkort clean and simple

Idag har jag gjort ett riktigt enkelt PL kort i turkost, svart och vitt. Ibland tycker jag att de project life kort jag har inte passar till de foto jag ska använda. Då brukar jag göra egna som ofta är väldigt enkla och går i få färger. Denna gång behövde jag ett turkost till ett utav mina foton. 


På den turkosa cardstocken, som jag skurit till i storleken 6x4 så har jag satt 2 stycken remsor i vitt. 
2 pilar och lite blommor fick också vara med. Sen har jag bara på fri hand ritat en kant runt med svart penna. 


Den supersöta stämpeln Busfrö har jag skrivit ut på vit cardstock och chalkat kanterna med turkost. 
Detta är en digital stämpel som du hittar här. 
Ha ett superhärligt veckoslut så syns vi nästa torsdag!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!