28 mars 2016

Monokromatiskt tema ...

Hej!

Vilken underbar påsk det har varit! Solen har varit framme i stort sett varje dag och det har varit varmt och skönt ute. Vi har sopat bort gruset framför huset och det tillsammans med snödroppar och krokus i rabatten gör att jag bara går omkring och ler.

Men jag ler inte bara, jag har skapat också. Denna vecka har jag försökt att skapa utifrån ett monokromatiskt tema. Det vill säga jag har försökt hålla mig till en och samma färg i olika nyanser. Jag har gjort ett kort samt en dubbel Project Lifesida. Kortet går i gula toner och Project Lifesidan i turkos/blå toner. Det var svårare med den sidan än med kortet, då det alltid smyger in andra färger på de foton en använder för sidan. Jag får nog säga att det blev en sida med monokromatisk tanke och ambition.

Det enkla kortet har jag gjort med en stomme av Craft kartong.
Jag har använt mig av vår populära kanin, som jag har målat med gula Copicspennor. (Y11, Y21, YR23, Y35).Jag har gjort hål för varptråd som jag har trätt fram och tillbaks samt gjort en liten rosett. Mönstrade papper kommer från Doodlebug design. Enamel dots från Freckled Fawn. Övriga band är från Panduro.


Project Lifesidan har jag gjort med en plastficka från We are memory keepers och en från Becky Higgins. De kort jag använt är från tidigare år och är Becky Higgins 'Too cute', 'Girl' och 'Happy'. Dekorationer är bl a från Freckled Fawn och Studio Calico.


Ja, det var allt för idag denna Annandag påsk. Önskar er alla som har påsklov en underbar ledighet och ni andra får ha det så bra också. Stor Kram till er från Erica.      
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!