13 mars 2016

Inflyttningskort med distressbakgrund

Idag vill jag tipsa om ett roligt sätt att göra egna bakgrunder. Ibland passar stämplar och papper ihop, eller så passar inte de papper man har ihop med kortets mottagare. Då får man chansen att göra en unik bakgrund!Jag har använt en mask med tegelmönster som jag tejpat mot min kortbas med maskeringstejp. Sedan har jag färgat in bakgrunden med distressdynor och ett skumgummiverktyg. Jag började med den orange nyansen, som jag ville ha på den största ytan. Sedan färgade jag in en liten del med rött och en med rosa, så att det överlappade det orange och inte blev en skarp gräns mellan färgerna. Ovanpå min bakgrund lade jag sedan en annan mask och målade med svart gesso i stjärnorna. (samma mask har jag använt till det här kortet)

Jag har använt en gummistämpel (hellre lite skit i hörnen) och en digital stämpel (hem ljuva hem) till mitt kort. Den digitala har jag skrivit ut i lagom storlek på 4CC-papper och sedan stansat ut med en die. Det händer ganska mycket på mitt kort så jag har varit sparsam med dekorationer i övrigt.

Tack för att du tittade in, kom snart tillbaka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!