21 mars 2016

Glad påsk...

Hej på er!

Denna vecka är det något så underbart som PÅSKVECKAN! Det är då ljuset och värmen återvänder och livet och blommor i rabatten spirar!

Jag har varit i min hemstad Övik en vecka. Bland annat för att delta i High Coast Scrap's stora pysselträff. Det är en fantastiskt trevlig träff och en blir väldans bortskämd. Där har jag hunnit skapa med de nya stämplarna jag designat, som nu även kommit ut i gummi. En pysselkompis har köpt stämplarna så hon skapade också en del kort. Ett kort vann hon första pris med och det var skoj.

Jag har gjort ett kort med vår lilla gris från Pysseldags. Han är en riktig påskgris enligt tjejerna på träffen i Övik så det borde väl passa finfint. Till honom har jag använt Craft kartong, Sizzix die i form av en tag, mönsterpapper samt enamel dots i matchande färg.Jag har använt en Glad påskstämpel från Pysseldags som jag klippt isär för att få orden efter varandra. Grisen har jag målat med Copics.Jag har gjort några kort till under helgen. På ett har jag använt stämplarna med bin som digitala  - finns ju även som gummi. Finns här: http://pysseldags.se/nyheter/2016/v05/bin-digitalt. Jag har gjort bina i olika storlekar.Texten i gummi - finns även i digital - har jag stämplat på gul cardstock och stansat ut med Spellbinders labels. Motiven är målade med Copics.
Bakpå mina kort brukar jag ofta stämpla med min egen Pysseldagsstämpel med mitt namn. Har ni också sådana? De är så fina! Men just nu är den rackarns stämpeln i en kartong efter vår flytt. Därför har jag bara gjort en matchande rand med cardstock och mönsterpapper.
Här är kortet som KICKI BJÖRCK gjort. Även hon är förtjust i den lilla kaninen. Hon har målat motivet med Promarkerpennor. Dieserna är Spellbinder Decorative labels eight. Äggen är klippta på frihand från Youdopapper. Vimpeldie från Lalalandcraft. Blocket med mönsterpapper från First edition paper.
  KICKI har även gjort ett bedårande kort med den lilla musen i jeansficka.


Mönsterpapper kommer från Galleria papieru/Krolewski Romance, A royal romance. Även här Spellbinder Decorative labels eight. Blommor från Prima och små brads. Färglagt har hon gjort med Promarkerpennor. Hon är så rekordsnabb på att skapa kort och har spännande kortvikningar som hon håller på med. Ni kommer att få se mer av henne här på Pysseldags blogg.

Med önskan om en magisk PÅSKhögtid för er alla eller en mysig helg för er som inte firar påsken.
Kram från EricaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!