10 mars 2016

Glad påsk!!

Här i Småland har vädret varit fantastiskt idag och vårkänslorna har kommit. Nu är det inte många dagar kvar till påsk så idag bjuder jag på ett påskkort. Storleken på kortet är 15x15 cm. Jag har sedan använt mig utav min Silhouette Cameo för att få ut "ramarna" i olika papper och storlekar. Dessa har jag sedan klistrat på 3d kuddar för att få upp dom i olika nivåer.Glad påsk stämpeln hittar du här som gummistämpel. Tycker denna stämpel är så stilren och fin. På den cardstocken har jag sedan medvetet endast punchat 2 av hörnen med en hörnstans. 

På marknaden idag finns alla möjliga roliga sugrör som jag tycker är roligt att använda på olika project. Här har jag delat ett vitt och gul randigt och satt i hörnet med div blommor och Enemal dots. 


Hoppas det härliga vädret håller i sig så man får njuta i helgen. 
Kram Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!