23 mars 2016

Gläd någon annan

Hej på er alla!

Jag tänkte visa ett kort jag gav min tandläkare igår. Hon sysslar själv lite med scrapbooking och jag är inte så säker på att hon själv får handgjorda saker så ofta. I allafall inte kort. Så till mitt besök för att få en krona hade jag gjort ett kort till henne och de andra underbara som jobbar på Mantorp Tandklinik. :)

För jag tror på att visa omtanke och kärlek till andra. Framför allt i dessa tider när det bara känns som att världen blir mörkare och hemskare. :(
Jag använde mig av ett och samma paperpad, med underbara papper. Vintage Bliss från Simple Stories. Jag rev och klippte lite i det översta mönsterpappret och rullade in kanterna där jag klippt. Kanterna blev chalkade med distresserna Vintage Photo och Walnut Stain. Under det pappret satte jag ett annat, lite mindre, mönsterpapper som också chalkades. Båda fick ritad söm.

Fjädrar från Magnolia stansades ut och chalkades. Jag försökte mig på att rita och klippa ut ägg på fri hand. Chalk och söm fick dessa.

Jag stämplade hängande ägg samt Glad påsk och rullade som ett pergamen (fast åt andra hållet) och chalkade. Äggen fick vita prickar på sig. Samtliga stämplar stämplades med VersaFine. Pergamentet fick 3D-kuddar i mitten och på kanterna limmade jag med Scrappy Glue. :)

Insidan blev jätteenkelt med den gamla godingen  Med önskan om en äggstra glad påsk och en liten hälsning undertill.

Baksidan fick min personliga stämpel, som jag älskar!

Hege, som min tandläkare heter (och som ni kan läsa på kortet) stod och synade och verkligen sög in allt och skulle testa både det ena och andra sedan någon dag. Jättekul tyckte jag att jag kunde inspirera. Och de andra tjejerna som såg kortet tyckte också om det och blev jätteglada, och det var ju min intention. Att få sprida glädje och att de kände sig uppskattade. :)

Själv tyckte jag det var kul att göra ett mer vårigt kort utan de traditionella påskfärgerna eller motiven. :)

Så var rädda om varandra.
Försök göra någon annan glad. 
Håll upp en dörr. 
Ge bort en bok du läst. 
Ge någon en komplimang. 
Eller något annat som kan ge ett leende och lite värme i hjärtat.

Själv ska jag ge bort en läst bok idag till någon i gruppen när vi ska träna samt ge de härliga människorna på  Korpen ett glad påsk-kort. Komplimanger kommer jag att, som vanligt, att ge när vi tränar för att peppa mina medmotionärer. :)

Och glöm inte att om du gjort ett alster med våra produkter, visa det gärna i vår inspirationsgrupp på facebook. :)

Tack för titten och lämna gärna en liten hälsning att du varit här. :)


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!