17 mars 2016

Från mig till dig

Idag är det torsdag och min bloggdag. Idag visar jag ett kort i vitt och min favoritfärg rosa.


Basen är ett vitt 15x15 cm cardstock. Jag har sedan embossat ett vitt papper i Cuttlebugen. Denna embossingfolder är från we r memory keepers.Denna har jag chalkat med lite rosa chalk runt kanterna . Efter det rev jag sönder en liten bit med wellpapp som jag målade med vit färg.

Div. blommor tillsammans med ett löv som jag skurit ut med min Silhouette Cameo fick pryda nederkanten.Jag har använt den digitala stämpeln från mig till dig som jag tycker passar till många olika tillfällen då man vill ha ett användbart kort att kunna skicka till någon. Den finns även som gummistämpel här. Det positiva med digital stämpel är ju att man kan anpassa den till den storlek man behöver och vill ha på sitt project. Ha ett härligt veckoslut så syns vi nästa torsdag!!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!