3 mars 2016

Flasktags Tack!!

Idag har jag gjort en flasktags tillsammans med ett litet minikort. Själva tags har jag skurit ut med min Silhouette cameo men det går ju självklart att klippa till en egen. Färgerna går i grått och rosa. Jag har använt mig utav 3d kuddar för att få upp de olika papperna i nivåer.  Sen har jag skrivit ut den fina digitala stämpeln Tack på grå cardstock. Den är såå söt den stämpeln med det lilla hjärtat i. Finns även som gummistämpel här. Sen hittade jag en fin fjärils diecut i gömmorna som fick sitta på tillsammans med lite vita blommor och halvpärlor.Det lilla matchande kortet har jag gjort i lite miniformat. Stansat ut cirklar med en punch. Har sedan chalkat allt runtom med vit chalk. 

Perfekt som en liten present till någon som man vill visa extra uppskattning. 
Ha en fortsatt trevlig vecka så ses vi nästa torsdag kram 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!