14 mars 2016

Färgglad Glad Påsk utan att måla

Hej på er alla!

Hoppas ni har det bra där ute. :)

Jag tänkte visa snabba stämplingar som är färgglada utan att man behöver färglägga.
Alla äger inte färgpennor och vill heller inte färglägga. Det är fullt förståeligt. Därför kan det vara bra att ha lite bra stämpelfärger. Själv har jag sedan många år Memento i de små droppdynorna. Det är härliga och bra färger som blir klara och fina när man stämplar. Sedan har jag fler, t tex Distresser, men de kan lätt bli lite för blöta. Sen skulle jag vilja prova andra märken också, men känner inte att jag vill lägga pengar på det när jag är så nöjd med Memento. Memento är dessutom perfekta att använda om man vill färglägga med alkoholbaserade pennor sedan. :)Dessa tre gjorde jag tillsammans på mindre än 10 minuter. Det viktiga är att torka av stämpeln mellan varje färg så det inte blir en brun sörja av det. Men vill man expermentera kan man låta bli att torka av stämpeln mellan stämplingarna. :)

Jag har använt Ägg med swirlar, ägg med hjärtan, äggen från swirlgren, Happy Easter, Glad påsk och Glad påsk. Jag har stämplat på 4CC-papper 250g. Det är jätteroligt, lätt och snabbt och blir så bra att göra så här.  Allt behöver inte ta jättelång tid. :)

Det är mitt lilla tips idag till er. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!