1 mars 2016

Everyday is perfectly imperfect

God morgon på er alla! :)

Ny skiss finns på Veckans Skiss för er som missat att man kan vara med och tolka och ha kul. :)

Men jag ska inte visa min tolkning därifrån idag.
Jag ska visa ett mixed media-kort jag gjort som en liten påminnelse när dagen och livet känns lite motigt, för det gör det för mig ibland. Jag tror det gör det hos alla. Vi mår inte lika bra alltid och då behöver vi små påminnelser för att göra det lite lättare, få ett annat perspektiv och orken att spotta i nävarna och ta nya tag. :)


Jag har lekt fram en bakgrund med distresser, vatten och layering stencil. Ovanpå det har jag stämplat lite motiv från Stempelglede med VersaFines Smokey Grey (så motiven inte ska ta över texten). Texten Perfectly Imperfect är stämplad med VersaFine Onyx Black.
Till sist har jag satt en dekoration från Studio Calico samt två bokstavsstickers så att texten blir
Every day is Perfectly Imperfect. För så är det ju. :)

Detta kort ska sitta vid mitt skrivbord så jag lätt kan se det och påminnas om det när det känns motigt. :)

Ha en underbar tisdag och försök få en liten stund av kreativitet. Det mår du bra av.


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!