7 mars 2016

En dag utan dig är en regnig dag ...

Hej!

Nu är jag tillbaka efter flytt och stök i några veckor och plötsligt är det mars månad. Det är den första av vårmånaderna och en underbar månad enligt mig. Fågelkvitter, gulliga små blommor som kikar fram i rabatten och ljusare, längre dagar. Dessutom är det många i mitt umgänge som fyller år. Mars verkar vara en månad då väldigt många människor har sin födelsedag faktiskt. Inte fel att fylla år på våren förstås.

En av mina närmaste vänner, som heter Tina, fyller år den 8:e mars och jag ville göra ett rart kort till henne. I år har vi känt varandra i 33 år. Vi kan inte träffas så ofta nu för tiden då jag flyttat så långt bort och jag saknar henne. Tur att det finns både flyg och telefoner så det fungerar att hålla kontakten ändå.

Jag har använt en stämpel som jag ritat med en kanin och paraply samt texten "En dag utan dig är en regnig dag"

Som bas har jag använt Bazzill cardstock ljusrosa, mönstrade papper, båda från Studio Calico. Från Studio Calico kommer även trädekorationer, enamel dots samt hjärta.
                              Biljett med puss från TGR,
                         Stans från Martha Stewart som kantbård.
Motivet har jag skrivit ut på 4ccpapper. Jag brukar inte skriva namn på framsidan av kort men jag tyckte det passade på detta, så jag klistrade dit "Tina" med chipboardbokstäver från Freckled Fawn.

 Motivet har jag färglagt med Copics.

Till sist en liten rosett i sidenband från Panduro för att matcha pappret med hjärtan. 


Jag hoppas ni får en jättefin vecka med mycket pyssel blandat med frisk luft och promenader. Tack söta ni för att ni kollade in! <3
Kram Erica

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!