22 mars 2016

Bee yourself

God morgon! :)

Jag hoppas solen lyser på er alla precis som den lyser här på oss. :)

Vi har fått in flera jättefina ansökningar till att vara med i vårt designteam, men det finns fortfarande gott om tid kvar att skicka en ansökan. Allt ni behöver veta står här.

Det är tisdag och det betyder att det är min bloggdag och jag tänkte visa ett kort jag kladdat ihop. Och jag menar verkligen kladdat. Jag har använt chalkfärger, Tombowpennor, spraymister, distresser och VersaFine. Det var verkligen längesen jag lekte med mina Tombowpennor och det syns, men jag hade kul och det var det viktigaste. :)
Honungs"kakan" är akvarellpapper där jag färgade in sexhörningarna med chalkfärg och embossade. Sedan gick jag loss med Tombow och penselpenna. Mister är aldrig fel så det fick då vara med så det blev ännu mer effekt, även om det är lite svårt att visa på bild.

Biet är också färglagt med Tombow. Oj vad jag kände mig ovan att färglägga så, men det duger. :)

Till embossingfoldern medföljde en die som skär ut sexhörningar. Det är de bruna jag satt fast allra sist. Men jag använde mig också utav "skräpet" och klippte till ett nät som jag klistrat ovanpå embossingfoldern i brunt cardstock. Ovanpå det har jag stämplat Bee yourself på en bit beige carstock som jag chalkat och ritat på och sen rullat. :)


Ett jätteroligt kort att göra med en text som har lite allvar bakom sig. Var dig själv. Det blir bäst då. Du ska aldrig försöka vara någon annan, allra minst för att göra andra glada. En vän accepterar och tycker om dig för den DU är innerst inne. Om inte annat är ni inte gjorda för varandra som vänner eller partner.

Slutligen vill jag önska er en underbar tisdag. :)
Ta en liten promenad om vädret är ok, eller ta en stund och skapa. :)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!