7 feb. 2016

Kanin... Kanintesluta!

En av våra nyaste Pysseldagsare är Erica, som förutom att hon är finfin på att göra kort och alter, också ritar gulliga figurer. Några av hennes figurer finns redan som digitala stämplar i shoppen (med matchande texter) och fler kommer. En del kommer också som gummistämplar inom kort!


Jag började med att kopiera in kaninerna i ett vanligt ordbehandlingsprogram (Word eller Pages, t ex). Jag krympte dem så de blev lagom stora och spegelvände den ena kaninen så de är vända mot varandra. Sedan skrev jag ut dem på 4CC-papper och färglade med mina Copics.


Som du ser har jag färglagt kaninerna i glada färger (att färglägga päls så det ser mer naturtroget ut är ett område där jag har utrymme för förbättring). Deras svansar fick bli glittriga, jag har använt stickles - Frosted Lace.


Mönsterpappren kommer från American Crafts. Jag har inte dekorerat så mycket, eftersom kaninerna är rätt stora. Hashtaggen #kaninteslutaälskadig passar perfekt, eller hur?

Kom gärna tillbaka för mer alla hjärtans-inspiration!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!