1 feb. 2016

It bugs me when you're not here

Hej!

Äntligen är januari månad över!
Den är av många ansedd som den jobbigaste vintermånaden. Hos oss i Uppland har snön försvunnit och för en norrlänning (i hjärtat) som jag är, ser det ut som i april månad utanför min dörr. Håller tummar för lite mer snö innan vintern är över.

Idag tänker jag visa en låda/ask/box som jag har gjort till Alla hjärtans dag. Mallen till boxen är en gammal vägledning, som jag har ritat själv men det finns en hel del att hitta på nätet, exempelvis här på pinterest finns en. (sökord "template+box" fungerar utmärkt)Till boxen har jag använt mig av svart och gul Bazill Cardstock samt vitt papper 4cc att stämpla och måla på. Jag har använt mig av en kantstans från Martha Stewart till att göra en midja under locket som dekor. Blommor är från Prima och Panduro samt påskliljor från ljusmanschetter som jag har offrat. Band från mammas låda.

Stämplarna med bin har jag ritat och sedan färglagt med Copics. Stämplarna kommer inom kort att finnas till försäljning i Pysseldags webbshop tillsammans med många fler våriga, blommiga och hjärtliga stämplar ;)

Texten "It bugs me when you're not here" som jag har valt att dela upp på två ställen, kommer också tillsammans med ett gäng andra texter finnas i shoppen snart. Mycket nytt på gång nu!Den ena skylten har jag klippt som en banner och den andra har jag hängt med brads. Jag har  satt ihop boxen med dubbelhäftande tejp och även limmat lite extra i hörnen. Jag har tänkt att köpa chokladhjärtan och stoppa i en cellofanpåse och ge bort i present till någon raring.

Önskar er pysslare och såklart även alla andra en finfin vecka.
                                                             

Kramar från Erica


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!