21 feb. 2016

Hurra för Suz!

För några veckor sedan firade härliga Suz sin 30-årsdag med en glammig fest. Jag kunde inte vara med själv, men jag var kortansvarig och levererade det här kortet till kompisarna som åkte iväg till festen.


Motivet till det här kortet var inte svårt att välja och eftersom festen hade ett tema så gick resten också ganska mycket av sig självt. Jag är ofta ganska snabb när jag väl kommit igång med ett kort, men färgläggning tar förstås en hel del tid. Stämpeln It's always cocktail hour somewhere passar verkligen bra till mitt motiv.


Jag har valt papper från Simple Stories och som dekorationer har jag använt mig av trästjärnor och paljetter. Paljetter är kul, de är som stora glitter som man kan använda på många sätt. Jag har valt att sätta svart cardstock mellan lagren med mönsterpapper för att ge kortets dimensioner mer djup och för att markera de olika lagren.


På insidan har jag använt den digitala stämpeln Du är fantastisk för att du är just du. Jag gillar att den redan är utsmyckad med små hjärtan, då är kortets insida redan klar så fort man fått dit sin stämplade text. Jag dekorerade lite med en bit av samma papper som på framsidan och några paljetter.


Kortets baksida har jag också dekorerat! Det är ovanligt för att vara jag, men det här kortet är också något alldeles extra. Förutom min personliga stämpel, som jag stämplat med vit dyna, har jag satt dit tre trästjärnor.Jag har färglagt mitt motiv med följande Copics:
Hår: E53, E55, E57
Hud: E00, E50, E51, E53
Läppar: R24, R29
Ögon: G21
Klänning: B02, B04
Till glaset och örhängena har jag använt en Sakura glitterpenna.


Tack för att du tittade på alla bilderna! Kom gärna tillbaka ofta, vår blogg uppdateras med ny inspiration varje dag.


1 kommentar :

  1. Vilken härlig stämpel och jag gillar verkligen färgerna i kortet!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!