6 feb. 2016

Gullegris

Hej alla!

Jag tänkte hoppa in för Johanna idag och visa ett kort jag gjorde igår. Jag började med att fylla ett worddokument med de nya motiven och texterna i önskad storlek och skrev ut på 4CC-papper. Sedan skrev jag ut ett ex på vanligt kopieringspapper. 

Jag skar till mina motiv som skulle färgläggas och lade i en hög och klippte efter det ut motiven längs konturerna från kopieringspappret. På med lite lim som blir till post-it-klistrer om det får torka och in i min maskningsbok. När detta var klart målade jag först mitt motiv. Det spelar ingen roll om man maskar eller färglägger först. 
När jag målar klart satte jag på motsvarande mask ovanpå, valde en bakgrundsstämpel, duttade på med Memento (om man ska färglägga med Copics måste det vara vattenlöslig dyna) som jag lät torka och sedan kunde jag färglägga bakgrunden. När bilden var klar var det bara att montera ihop ett kort. Lätt som en plätt. 😊


Copics:
Gris: R00-01-11-12-14
Hjärta: R14-17
Sol: YR31
Moln: N0-1
Himmel: B0000-000
Blommor: RV00-02-04-06
Svampar: R12-14-17-E40-41-42-43
Gräs: G21-24
Mark: G40-43
Fjäril: YR14-15
Stenar: T5

Stämplar:
Magnoliabakgrund - privat

Papper:
Mönsterpapper - Simple Stories  Color Vibe 2 6" paperpad
Svart cardstock


Ni vet väl att ni får tillgång till de digitalafilerna  omedelbart när ni betalar med Paypal eller kort?! Supersmidigt! 😊
2 kommentarer :

 1. Men hur söt får man var?!!
  Och jag undrar vad det är för lim?...det verkar ju vara en bra grej, postit lapparna är lite dåligt med klister på den smala kanten, tycker jag.
  Kram
  Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gittan! :)

   Det är en limpenna från Zig. Den är blå med vit "kork".
   Kram
   Ciza

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!