17 jan. 2016

Vänskapskort med hashtaggar

Jag har färglagt! Inte något avancerat, men ändå - mina Copics är lite mindre dammiga nu. Hurra!


Idag visar jag två kort med glada färger och hashtaggar. Det första kortet är ett vanligt kort, 4 gånger 5,5 tum, med en bas i svart cardstock. En svart kortbas gör att korten sticker ut lite mer, och det är kul att jobba med kontrasten, tycker jag. Jag har stämplat min uggla med brun dyna på 4CC-papper och färglagt med Copics. En utmaning som jag ska jobba med i år är att bli bättre på att skapa med rosa, så jag har valt ett rosa mönsterpapper från American Crafts, rosa blingstenar och så en bit turkos och silver-färgad tejp, för att balansera det hela lite.


Mitt andra kort är ett s k Twisted Card. Det är ett kort med två fickor som man kan stoppa saker i, om man vill. Det står bra fast det är hopvikt också. Praktiskt. En bra beskrivning hittar du här (på engelska).  Jag valde att fästa ett band bakom mina mönsterpapper så att jag kunde knyta ihop kortet, för jag fick det inte att ligga platt. Rosetten blir en snygg dekoration också.


På baksidan har jag så klart stämplat med min snygga personliga stämpel.


Tack för att du tittade in idag. Visste du förresten att Pysseldags också erbjuder kurser i färgläggning med Copics? Läs mer här! Om man känner sig osäker på färgläggning är det ett bra sätt att skaffa sig mer kunskap om både hur pennorna funkar och hur man kan tänka när man färglägger ett motiv, med skuggor och annat.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!