10 jan. 2016

Tid för kärlek!

Hej!

Vad härligt det är med vinter! Jag åker mycket längdskidor nu när det finns snö, det är så härligt! Jag flyger fram med min egen styrka som enda motor! Samtidigt får jag mycket tid att fundera ut roliga pysselprojekt när jag glider fram i spåren. Det jag ska visa idag är ett sådant.


Jag var på Röda Korset för att köpa böcker före jul och då kunde jag inte låta bli att köpa den fula, orange väckarklockan i plast som stod på en hylla. Ja, ful. Orange halvgenomskinlig plast, rund och med en gammaldags ringklocka på.


Jag visste att jag inte ville ha en ny väckarklocka, speciellt inte en orange. Alltså målade jag den med ganska mycket vit gesso, så att den blev rätt så vit. Jag målade också på plasten framför själva klockan, men torkade av med en baby wipe direkt, så det bara blev lite suddigt.


Sedan var det "bara" att flippa ur med dekorationer. Jag har skrivit ut de digitala stämplarna Alarmklocka och Fickur på ett 4CC-papper i olika storlekar, så att jag kunde klippa ut de jag tyckte passade bäst. Tycker om dig har jag stämplat med en vanlig gummistämpel på samma 4CC-papper och sedan klippt till en vimpel. Blommor och kugghjul har jag limmat fast på klockan. Den snygga svarta spetsen som syns längst bak har jag satt runt den bakersta delen av det orange och knutit till en rosett. Jag gillar den, den är glad och knasig.

Det är roligt att göra sådana här alster, när man bara följer flödet och inte tänker så mycket på att det man gör ska passa i en viss mall.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!