8 jan. 2016

Sommar mitt i vintern!

Vi har massor med snö och riktigt kallt och tanken var att jag skulle blogga något riktigt vintrigt idag men så bidde det inte!
Nä, det slumpade sig så att när jag satt och tittade igenom mina foton fastnade jag för ett kort på mig och min kusin från i somras och jag bara var tvungen att göra något med det! Såhär blev det:Bakgrundspappret och de flesta utsmyckningarna kommer från Simple Stories.

Visst är textstämpeln "En sann vän..." helt underbar? Och självklart var jag tvungen att använda mina favvostämplar kaffefläck och stänk. Allting är stämplat med en brun stämpel för att ge det hela ett mjukare intryck.

Ha nu en riktigt skön dag! Kram på er!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!