25 jan. 2016

Snögubbar faller från himlen omonterade

Hallå där!

Vi befinner oss mitt i vintern här i Sverige!
Kallt och snörikt har det varit inte bara här i mitten av landet, utan även i Skåne i södra Sverige. Riktigt burrigt också! Visst är det väl en härlig tid på året? Snö, krispig kyla med skidåkning eller promenader samt varm choklad och pyssel de dagar man anser är för kalla för att sticka ut näsan.

Jag har ritat en hel del motiv som kommer att bli digitala stämplar och gummistämplar framöver hos Pysseldags. Idag får ni en smygtitt på en snögubbe.

Jag har gjort ett kort med en bas av Bazzill cardstock/powder blue samt papper från First edition paper "Silent night".


Motivet med snögubben har jag färglagt med Copic ciao. Jag har använt mig av den supersöta textstämpeln Snögubbar faller från himlen ommonterade.


Jag har monterat stämpeln först på cardstock/fotomattor sedan på 3d-kuddar för att skilja ut pappren från varandra. I övrigt har jag använt två snöflingor från stansar av Martha Stewart, en beige tårtservett, hushållssnöre, ljusblått organzaband samt en ursöt liten glasflaska med minipaljetter i, som jag fått av min vän Kicki. (Lyllo mig!)
Denna vecka har jag även pysslat med en layout på min dotter Mollie där hon åker skidor med sina vänner. I luften yrde snöflingor som tjejerna försökte fånga. Jag använde mig av Pysseldags textstämpel Snöflingor är vinterns fjärilar. Den är så himla rar!


Jag var så inne på isigt blått efter mitt kort så det blev samma färg även på layouten. Underlaget är även här Bazill cardstock/vit samt papper från Pink paislee. Jag har satt dit pilar från Studio Calico samt stickers från October afternoon.

Lite dies ville jag ha med och det blev en bård från Noor design, en hjort från Tim Holtz samt granar från Magnolia.
I övrigt använde jag en zigzagremsa från Tilda/Panduro samt paljetter från Freckled Fawn.

              Jag önskar er ännu en härlig vintervecka med mycket snö blandat med pyssel!
                                                                kramar från EricaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!