22 jan. 2016

Scrappa i din smartphone med Pysseldags stämplar!

Idag tänker jag försöka visa hur du kan använda dig av Pysseldags digitala stämplar tillsammans med andra appar för att skapa fina projekt som t ex PL-sidor eller varför inte en egen bakgrund till din mobil?

Jag har själv en iPhone6S så allt jag har jag skrivit nedan utgår jag från hur det funkar på min mobil. Hoppas att ni som har androidtelefoner kan hänga med ändå!

Jag kommer att hänvisa till tre olika appar som jag använder mig av:

  • Becky Higgins Project Life app - som precis har släppts även för android
  • Rhonna Farrers Rhonna Design app och RhonnaCollage app. Jag tror att de finns till android också, men jag är inte helt säker.
Mina färdiga resultat ser ut så här:

iPhonebakgrund

Project Life

Jag började med att skapa själva projekten ovan utan texter. Den översta i telefonen har jag gjort i Rhonna Design och den nedre PL-sidan är gjord i Project Life-appen De har jag sedan sparat i mina bildmappar på telefonen.

Nu är det dags att fixa dom fina med Pysseldags stämplar! OBS! Tänk på att filnamnet på dina stämplar måste sluta med .png för att de inte ska få en vit bakgrund. För att ladda ner dina digistämplar på din mobil kan du t ex ladda ner dem via din dator eller spara ner dom direkt till din mobil när du köper dem.

Öppna Rhonna Collage-appen:
Jag försöker sortera mina bilder i olika mappar på telefonen så att jag lätt ska hitta dom.
Hoppas att ni hängde med i min beskrivning!

Jag använde mig av digistämplarna Lyckligt lottad, Vilken underbar dag och Du är fan bäst!

Ha en underbar helg!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!